Jó finom Húsos paradicsomos káposztának lehetetlen ellent mondani …. 🙂
🙂 Ti hogy szoktátok készíteni ? Képe alá lehet írni fotókat küldeni .
🙂
Füstölt csülökkel és sertés comból készítettem nagyon finom főleg ha igazi frissen sült meleg kenyérrel kerül az asztalra Zsanette módra❤️❤️👍
Hozzávalók
2 kg fejes káposzta
1 db kisebb füstölt csülök
1,30 dkg sertéscomb
3-4 fej közepes vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
ízlés szerint fűszerpaprika
360 g sűrített paradicsom lehet több is látni kell
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint ételízesítő
ízlés szerint egész kömény
ízlés szerint őrölt kömény
2 db babérlevél
ízlés szerint cukor
Hagymát apróra vágjuk megpirítjuk Zsíron jó disznózsír erre a legjobb de jó étolaj is 🙂 Rátesszük a kockákra vágott húst fehéredésig átforgatjuk nagy lángon, utána rátesszük a kockára vágott csülköt, fűszerpaprikát, felengedjük vízzel vagy csontlé alappal, fűszerezzük ízlés szerint.
Amikor félig megfőtt a pörköltünk, hozzáadjuk a szeletelt vagy gyalult káposztát amit már előzőleg le sóztunk és hagytuk állni. Majd felengedjük megfelelő víz mennyiséggel pótoljuk még fűszerekkel, majd készre főzzük. Besűrítjük paradicsom pürével, be forraljuk és kész. A csülöknek a csontját is nyugodtan főzzük bele.
Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája
Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: