Paradicsomos húsos káposzta Füstölt csülökkel Sertéscombbal

Jó finom Húsos paradicsomos káposztának lehetetlen ellent mondani …. 🙂 🙂 Ti hogy szoktátok készíteni ? Képe alá lehet írni fotókat küldeni . 🙂

Füstölt csülökkel és sertés comból készítettem nagyon finom főleg ha igazi frissen sült meleg kenyérrel kerül az asztalra Zsanette módra❤️❤️👍

Hozzávalók

2 kg fejes káposzta

1 db kisebb füstölt csülök

1,30 dkg sertéscomb

3-4 fej közepes vöröshagyma

3-4 gerezd fokhagyma

ízlés szerint fűszerpaprika

360 g sűrített paradicsom lehet több is látni kell

ízlés szerint só

ízlés szerint bors

ízlés szerint ételízesítő

ízlés szerint egész kömény

ízlés szerint őrölt kömény

2 db babérlevél

ízlés szerint cukor

Hagymát apróra vágjuk megpirítjuk Zsíron jó disznózsír erre a legjobb de jó étolaj is 🙂 Rátesszük a kockákra vágott húst fehéredésig átforgatjuk nagy lángon, utána rátesszük a kockára vágott csülköt, fűszerpaprikát, felengedjük vízzel vagy csontlé alappal, fűszerezzük ízlés szerint.

Amikor félig megfőtt a pörköltünk, hozzáadjuk a szeletelt vagy gyalult káposztát amit már előzőleg le sóztunk és hagytuk állni. Majd felengedjük megfelelő víz mennyiséggel pótoljuk még fűszerekkel, majd készre főzzük. Besűrítjük paradicsom pürével, be forraljuk és kész. A csülöknek a csontját is nyugodtan főzzük bele.

Címkék:

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Tovább a blogra »