Zsanette Konyhája Íz világ Gastro-Kochen&Backen Sütés &Főzés

Töltött burgonya Zsanette módra

  •  Hozzávalók 5-6 / Főre
 
11 db közepes burgonya
 
15 dkg mirelit vegyes zöldség 
 
1 db 345 gr tejföl
 
1 db nagy tojás
 
25 dkg kocka bacon 
 
15 dkg reszelt sajt 
 
2 db közepes fej vöröshagyma  
 
  só,bors,grill fűszer,vágott petrezselyemzöld   
 
  ,foghagyma granulátum vagy friss  
 
 Elkészítés Burgonyát héjában megfőzzük majd kicsit hűtjük meghámozzuk félbe vágjuk belsejét kis kanállal kivájjuk
 
.Hagymát apróra vágjuk olajon baconnel főtt zöldséggel összepirítjuk majd tálba tesszük hozzá adjuk a pépesre tört
 
kivájt burgonyát tejfölt ,tojást 10 dkg reszelt sajtot fűszerezzük ízlés szerint össze keverjük .Félbevágott burgonyákat
 
megtöltjük vele egy evőkanál masszát teszünk bele tetejére reszelt sajtot és mehet a tepsibe 190 -200 c fokon
 
megsütjük .    

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!