Zsanette Konyhája Íz világ Gastro-Kochen&Backen Sütés &Főzés

Gesztenyés kekszes golyó csokipehelybe forgatva Zsanette módra

Hozzávalók

6-8 / fő kb
  1. 50 dkg natúr gesztenye massza
  2. 2 csomag vaníliacukor
  3. 15 dkg porcukor
  4. 2 db mini pakk rumaroma
  5. 20 dkg darált keksz
  6. szükség szerint kevés tej az összeállításhoz
  7. szükség szerint forgatáshoz csokoládé pehely

Elkészítés csupán 20 perc és mehet a hűtőbe .

  1. Tálba tesszük a natúr gesztenyét és a csokipehely kivételével leírtakat hozzáadjuk összegyúrjuk és vizes kézzel tetszőleges golyókat formázunk majd csoki pehelybe hempergetjük.

  2. Hűtőbe tesszük jó hidegre le hűtjük.

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!