Zsanette Konyhája Íz világ Gastro-Kochen&Backen Sütés &Főzés

Paradicsom leves Gyermekkori kedvenc

Kedvencem közé tartozik !

 

Szeretettel ajánlom próbáld ki te is !

 

Hozzávalók

4-5 adag
  1. 20 dkg Paradicsom püré
     
  2. 1-2 púpos evőkanál Zabpehely liszt               
     
  3. 1 L víz
     
  4. 1 evőkanál cukor
     
  5. jó csipet só
     
  6. csipetnyi ételízesítő
     
  7. 3 csipetnyi vágott petrezselyem zöld
     
  8. 1 fej közepes vöröshagyma          
     
  9. 5 dkg leves betét csipetke
     
    2-3 evőkanál olaj

    Elkészítés :

  10. Magas falú edénybe olajjal liszttel világos rántást készítünk pár perc alatt hozzá adjuk a paradicsom pürét jól elkeverjük majd hozzá adunk kevés vizet csomómentesre keverjük és végül az összes vizet hozzá öntjük.
  11. Fűszerezzük ízlés szerint majd jól be forraljuk és hozzá adjuk a leves betétet ízlés szerint,csipetke,rizs,betű tészta keverünk rajta egyet kettőt majd gázt le zárjuk le fedjük fedővel és kész is.Fél órányit hagyjuk a tészta megfőljön a levesbe utána tálalásra kész.Megszórjuk petrezselyemmel.

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!