Zsanette Konyhája Íz világ Gastro-Kochen&Backen Sütés &Főzés

Somlói Zsanette módra Sütés nélkül

Nagyon finom pillanatok alatt el fogyott … 😀


Sütés nélküli finomság


Hozzávalók


7-8 adag


30 dkg babapiskóta


40 g vaníliás puding


7 dl tej


20 g vaníliás cukor


2 evőkanál cukor vagy édesítő ízlés szerint


5 dl hulala tejszín


10 g habfixáló


10 dkg darált dió


2 dl fekete kávé


ízlés szerint rumaroma


3 evőkanál házi baracklekvár vagy bolti


ízlés szerint csokiöntet

 

20 dkg babapiskótát összetördeljük, majd lerakjuk egy nagyobb kerek, vagy mély tál aljára, meglocsoljuk kávéval elkevert rummal ,és megszórjuk mazsolával, egy csomag vaníliás cukorral.
Pudingot megfőzzük, 7 dl tejben szósz jellegűre, tehát nem kemény pudingnak, majd teszünk bele 1 cs vaníliás cukrot, és ízlés szerint cukrot, hagyjuk kihűlni.

Tejszínt felverjük habnak habfixálóval.

 

 

Piskótát meglocsoljuk kevés pudinggal, kevés csokiöntettel, majd megszórjuk dióval, és halmozunk rá habot, csokival locsoljuk meg. Kezdjük a második sort, 10 dkg piskótát összetördeljük, meglocsoljuk a maradék kávéval ,és rátesszük a hab tetejére, meglocsoljuk a maradék pudinggal, és meglocsoljuk csokiöntettel, kevés rummal, kevés lekvárral, dióval ,és tetejére mehet a maradék hab, majd a maradék csokiöntet, és kész  mehet a hűtőbe.

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!