20 dkg babapiskótát összetördeljük, majd lerakjuk egy nagyobb kerek, vagy mély tál aljára, meglocsoljuk kávéval elkevert rummal ,és megszórjuk mazsolával, egy csomag vaníliás cukorral.
Pudingot megfőzzük, 7 dl tejben szósz jellegűre, tehát nem kemény pudingnak, majd teszünk bele 1 cs vaníliás cukrot, és ízlés szerint cukrot, hagyjuk kihűlni.
Tejszínt felverjük habnak habfixálóval.
Piskótát meglocsoljuk kevés pudinggal, kevés csokiöntettel, majd megszórjuk dióval, és halmozunk rá habot, csokival locsoljuk meg. Kezdjük a második sort, 10 dkg piskótát összetördeljük, meglocsoljuk a maradék kávéval ,és rátesszük a hab tetejére, meglocsoljuk a maradék pudinggal, és meglocsoljuk csokiöntettel, kevés rummal, kevés lekvárral, dióval ,és tetejére mehet a maradék hab, majd a maradék csokiöntet, és kész mehet a hűtőbe.