Zsanette Konyhája Íz világ Gastro-Kochen&Backen Sütés &Főzés

Kakaós kávés meggyes kevert

Gyorsan kellett valamit az asztalra tennem vendégeim jöttek és hát őszintén nem is volt rá sok időm ,Mondhatjuk úgy is hogy majdnem megleptek tehát fogtam egy tálat gyorsan és minden hozzávalót össze kevertem ez kb 5 percet vett igénybe és a többi már a sütő dolga volt 🙂 20 perc és már meg is sült majd hamarosan tudtam is tálalni super ! 

                                                               

   Szeretettel ajánlom Mindenkinek ! 

 

Hozzávalók 

3 dl bögre 

20*35 tepsi 

1  bögre Teljes kiőrlésű Zabpehely liszt de készíthető sima liszttel is nyugodtan 

1 bögre Teljes kiőrlésű búza liszt  / Én nagyon szeretek ezekkel a lisztekkel dolgozni mert lassú felszívódású szénhidrát és magas rosttartalma ami nekünk nagyon fontos hogy ne együk túl magunkat hízni nem igazán szeretnénk és ezzel a módszerrel kevesebbet is tudunk fogyasztani belőle és tovább tart a jó lakottság érzése mint a hagyományos fehér liszteknél ,Ami gyorsan felszívódik és már is éhesek vagyunk no meg a cukor a fellegekbe repül ami újra éhséget hozza elő ! 

3 evőkanál kávé por 

fél teáskanál szódabikarbóna

1 cs sütőpor

2 evőkanál holland kakaópor 

2 cs vaníliás cukor

4 evőkanál ezer jó édes cukor pótló / de nyugodtan tehető bele csak cukor 

4 db nagy tojás

10 dkg Olvasztott Ráma margarin 

1 jó maroknyi mazsola 

2 maroknyi meggy befőtt vagy friss magozott 

2 bögre tej 

 

Ezeket mind össze kavarjuk a tálba és mehet az 180 előmelegített sütőbe kb 20-25 perc és már kész is !

Várjunk hogy hűljön és lehet szeletelni . 

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!