Hozzávalók
3 dl bögre
20*35 tepsi
1 bögre Teljes kiőrlésű Zabpehely liszt de készíthető sima liszttel is nyugodtan
1 bögre Teljes kiőrlésű búza liszt / Én nagyon szeretek ezekkel a lisztekkel dolgozni mert lassú felszívódású szénhidrát és magas rosttartalma ami nekünk nagyon fontos hogy ne együk túl magunkat hízni nem igazán szeretnénk és ezzel a módszerrel kevesebbet is tudunk fogyasztani belőle és tovább tart a jó lakottság érzése mint a hagyományos fehér liszteknél ,Ami gyorsan felszívódik és már is éhesek vagyunk no meg a cukor a fellegekbe repül ami újra éhséget hozza elő !
3 evőkanál kávé por
fél teáskanál szódabikarbóna
1 cs sütőpor
2 evőkanál holland kakaópor
2 cs vaníliás cukor
4 evőkanál ezer jó édes cukor pótló / de nyugodtan tehető bele csak cukor
4 db nagy tojás
10 dkg Olvasztott Ráma margarin
1 jó maroknyi mazsola
2 maroknyi meggy befőtt vagy friss magozott
2 bögre tej
Ezeket mind össze kavarjuk a tálba és mehet az 180 előmelegített sütőbe kb 20-25 perc és már kész is !
Várjunk hogy hűljön és lehet szeletelni .