30 dkg Teljes kiőrlésű zabpehely liszt
20 dkg Rétes liszt
fél tk szódabikarbóna
4 evőkanál ezer jó édes vagy cukor
3 cs vaníliás cukor
1 cs sütőpor
1 db 345 gr tejföl
2,5 dl natúr joghurt
1 Liter tej
25 dkg Ráma
2 db nagy citrom héj reszelve
50 dkg túró
4 db nagy tojás
1 jó maroknyi mazsola
37*40 tepsi
Tálba össze keverjük a liszteket az összes száraz alapanyaggal
tepsibe a margarin felét apró kockákkal megszórjuk majd a lisztet megfelezzük és a felét bele szórjuk a tepsibe majd a
túrót össze keverjük cukor félékkel citrommal és a túró felét is szépen rá szórjuk a lisztre megszórjuk mazsolával
majd újra a megszórjuk liszttel és a maradék túrót rá szórjuk mazsolával szintén tehát rétegezve csináljuk .Végén a
margarint rá kockázzuk a tejfölt joghurtot ki keverjük a tojásokkal hozzá adjuk a tejet elkavarjuk ezt rá öntjük kicsit
villával megszurkáljuk a tepsi aljára is eljusson a tej majd mehet a sütőbe 160 -170 c fokon kb 40-50 percre szép
tetszőleges színűre süssük tű próbát alkalmazunk hogy megsült e .Maszatos kicsit még süssük . Vaníliás porcukorral
megszórva tálaljuk !