Két fajta lágy krémmel ami szinte elolvad a
szádban ! És ráadásul még sütni sem kell szuper !
Több idő a családdal kevesebb idő a konyhában ! 🙂
Hozzávalók

-
3 cs vaníliapuding
-
2 evőkanál méz a pudingba
-
50 dkg túró
-
2 db citrom héja
-
345 gr natúr joghurt
-
5 dl kemény tejszínhab hulala
-
7,5 dl tej
-
5 dkg margarin
-
20 dkg vajas keksz
-
20 dkg babapiskóta
-
ízlés szerint tetejére őrölt fahéj
-
1 maroknyi mazsola
-
2 cs vaníliás cukor
-
ízlés szerint cukor
-
25 * 40 cm tepsi
-
1 cs zselé expressz
Elkészítés
-
Babapiskótát tejbe áztatjuk majd lerakjuk szépen egymás mellé tepsibe. Pudingot megfőzzük ízesítjük a
cukorfélékkel majd mikor elkészült keverünk bele mézet és hagyjuk kihűlni.
-
Túrót kikeverjük cukorfélékkel joghurttal és 1 cs zselé expresszel citromhéjával és mazsolát belekeverjük. Ezt a
túrókrémet ráhalmozzuk a piskóta tetejére majd rátesszük szépen a vajas kekszet.
-
Puding elkészült keverjük bele a mézet és 5 dkg margarint pudingot hagyjuk kihűlni teljesen majd keverjük bele a
kemény tejszínhabot. Vajas kekszet leraktuk ecsetet mártsuk tejbe és kenjük meg vele a kekszeket. Halmozzuk rá a
tejszínes mézes krémet simítsuk el majd szórjuk meg tetejét őrölt fahéjjal és mehet jó pár órára akár egy éjszakára
a hűtőbe.
Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája
Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: