Zsanette Konyhája Íz világ Gastro-Kochen&Backen Sütés &Főzés

Mézes tejszínes túrós piskóta sütés nélkül Zsanette íz világ módra

Két fajta lágy krémmel ami szinte elolvad a

szádban ! És ráadásul még sütni sem kell szuper ! 

 

Több idő a családdal kevesebb idő a konyhában ! 🙂 

 

Hozzávalók

 

8-9 adag                                                                                                                            
 
  1. 3 cs vaníliapuding
     
  2. 2 evőkanál méz a pudingba
     
  3. 50 dkg túró
     
  4. 2 db citrom héja
     
  5. 345 gr natúr joghurt
     
  6. 5 dl kemény tejszínhab hulala
     
  7. 7,5 dl tej
     
  8. 5 dkg margarin
     
  9. 20 dkg vajas keksz
     
  10. 20 dkg babapiskóta
     
  11. ízlés szerint tetejére őrölt fahéj
     
  12. 1 maroknyi mazsola
     
  13. 2 cs vaníliás cukor
     
  14. ízlés szerint cukor
     
  15. 25 * 40 cm tepsi
     
  16. 1 cs zselé expressz
     

Elkészítés

kb 1 óra hossza 
  1. Babapiskótát tejbe áztatjuk majd lerakjuk szépen egymás mellé tepsibe. Pudingot megfőzzük ízesítjük a

    cukorfélékkel majd mikor elkészült keverünk bele mézet és hagyjuk kihűlni.

     

     

     

     

     
  2. Túrót kikeverjük cukorfélékkel joghurttal és 1 cs zselé expresszel citromhéjával és mazsolát belekeverjük. Ezt a

    túrókrémet ráhalmozzuk a piskóta tetejére majd rátesszük szépen a vajas kekszet.

     

     

     

     
  3. Puding elkészült keverjük bele a mézet és 5 dkg margarint pudingot hagyjuk kihűlni teljesen majd keverjük bele a

    kemény tejszínhabot. Vajas kekszet leraktuk ecsetet mártsuk tejbe és kenjük meg vele a kekszeket. Halmozzuk rá a

    tejszínes mézes krémet simítsuk el majd szórjuk meg tetejét őrölt fahéjjal és mehet jó pár órára akár egy éjszakára

    a hűtőbe.

     

     

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!