Babapiskótát tejbe áztatjuk majd lerakjuk szépen egymás mellé tepsibe. Pudingot megfőzzük ízesítjük a
cukorfélékkel majd mikor elkészült keverünk bele mézet és hagyjuk kihűlni.
Túrót kikeverjük cukorfélékkel joghurttal és 1 cs zselé expresszel citromhéjával és mazsolát belekeverjük. Ezt a
túrókrémet ráhalmozzuk a piskóta tetejére majd rátesszük szépen a vajas kekszet.
Puding elkészült keverjük bele a mézet és 5 dkg margarint pudingot hagyjuk kihűlni teljesen majd keverjük bele a
kemény tejszínhabot. Vajas kekszet leraktuk ecsetet mártsuk tejbe és kenjük meg vele a kekszeket. Halmozzuk rá a
tejszínes mézes krémet simítsuk el majd szórjuk meg tetejét őrölt fahéjjal és mehet jó pár órára akár egy éjszakára
a hűtőbe.