Ha még nem csináltál itt az ideje hogy kipróbáld !
10 fő
3 evőkanál eritrit vagy cukor
Elkészítés :
Vajat,vizet,cukrot,cs sót jól össze forraljuk majd bele kavarjuk a lisztet és takarékon picit jól
átkavarjuk majd le vesszük a tűzről . 5-10 percet hagyjuk hűlni majd elektromos géppel
egyesével bele kavarjuk a tojásokat.
Kivesszük a sütőből majd hagyjuk kihűlni .Kihűlt éles késsel levágjuk a tetejét ha belül nem lukas akkor szedjünk ki a
tésztából hogy legyen helye a krémnek.
9 tejbe megfőzzük a pudingot, Adunk hozzá cukrot vaníliás cukrot majd hagyjuk kihűlni teljesen időnként megkavarva.
Tejszínt verjük fel géppel keményre habfixálóval. Kihűlt a puding 2,5 dl tejszínhabbal kavarjuk ki géppel.
Habzsákból ezzel töltsük meg a fánkokat. Nyomkodjunk bele friss vagy fagyasztóból ki olvadt málnát .
Tejszínhabot is nyomjunk rá egy habzsák segítségével. Tegyük rá a kalapját szórjuk meg vaníliás porcukorral tegyük
hűtőbe pár órára.