Zsanette Konyhája Íz világ Gastro-Kochen&Backen Sütés &Főzés

Klasszikus fasírt húspogácsa

 

 

Hozzávalók

3-4 fő kb
  1. 1,5 kg Sertés comb darált hús
     
  2. 3 db nagy tojás
     
  3. 2 db nagy fej vöröshagyma
     
  4. 3-4 gerezd zúzott fokhagyma
     
  5. 1 tk csemege fűszer paprika
     
  6.  
  7. őrölt bors
     
  8. őrölt kömény
     
  9. 3-4 evőkanál mustár tárkonyos
     
  10. 10 dkg zsemle morzsa + a forgatáshoz
     
  11.  
     

Elkészítés

60-70 perc

Hagymát fokhagymát nagyon finomra vágjuk majd együtt jól le pirítjuk kevés zsiradék hozzá adásával majd hagyjuk kicsit hűlni.

Tálba tesszük a húst ízlés szerint bele tesszük a fűszereket hozzá adjuk a pirított hagymát tojást összes hozzávalót az

 

olaj kivételével majd jól össze dolgozzuk.

 

Tepsit ki béleljük papírral majd vizes kézzel 10 dkg gombócokat formázunk kicsit tenyerünkkel lapítsuk le majd

 

forgassuk meg kevés zsemle morzsába tegyük tepsibe.Tetejüket kenjük meg pici olajjal majd 170-180 c előmelegített

 

sütőben süssük meg szép tetszőleges színűre majd tálalásra kész.

 

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!