Zsanette Konyhája Íz világ Gastro-Kochen&Backen Sütés &Főzés

Bakonyi sertés ragu Zsanette módra

 

Hozzávalók 

1,5 kg Sertés comb 

 

3 db vörös hagyma 

 

50 dkg gomba

 

30 dkg Kolozsvári szalonna ,vagy tetszőleges 

 

4 gerezd fokhagyma 

 

1-2 tk fűszerpaprika 

 

1 db paradicsom

 

1 db paprika

 

1 kis db tejföl

 

1 dl tejszín

 

2 dl tej

 

2 evőkanál teljes kiőrlésű zabpehely liszt ,de lehet sima is 

 

Fűszerek ízlés szerint 

 

Só ,bors,Őrölt kömény, Ételízesítő, Fűszer paprika ,fokhagyma granulátum 

 

Elkészítés

Hagymát apróra vágjuk ,Egy edénybe szalonnát pirítunk  annyira hogy zsiradék jöjjön ki szükséges kevés olaj

hozzáadása ,majd hozzá adjuk a hagymát jól össze pirítjuk majd közbe apróra vágott paprikát paradicsomot is azzal

is pirítjuk  rá tesszük a kockára vágott húst és nagy lángon ki fehéredésig pirítjuk majd meghintjük fűszer paprikával

és fel engedjük vízzel épp hogy ellepje vagy csontlé alappal .Fűszerezzük ízlés szerint majd hagyjuk főni .Gombát

cikkekre vágjuk külön edénybe le pirítjuk kevés olaj hozzáadásával nagy lángon ne engedjen vizet majd ezután adjuk

hozzá a pörkölthöz mikor az már majdnem készre főtt . Készre főtt készítünk habarást tejbe lisztet teszünk csomó

mentesre ki kavarjuk majd hozzá adjuk a tejfölt tejszínt veszünk ki a forró léből össze keverjük és hozzáöntjük be

forraljuk és kész is tálalhatjuk . Burgonya ,Rizs ,Bulgur ,tészta ,kuszkusz ,hasáb,galuska .

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!