7-8 adag
Liszteket tálba szitáljuk bele tesszük a száraz alapanyagokat majd össze morzsoljuk a margarinnal tojással pici tejjel
jól össze dolgozzuk 10 perc alatt.Majd két cipóra osztjuk így talán könnyebb kicsit ha nem nagy deszkánk van.
Kinyújtjuk nagyra vékonyra majd tetszőleges formával kiszaggatjuk és sütőlemezre egymástól kicsit távolra
helyezzük mert sütésnél növekszik. Maradék tésztát újra össze gyúrjuk és kiszaggatjuk.
Elkészítjük a krémet pudingot megfőzzük a tejbe cukorfélékkel majd hagyjuk teljesen kihűlni. Rámát porcukorral
áttörjük krémesre Habot felverjük keményre a habfixálóval majd kihűlt pudingot össze keverjük a margarinnal
géppel majd utoljára hozzá kavarjuk a habot.
Krémet habzsákba töltjük majd megtöltjük a korongokat és tetejét rá tesszük.Hűtőbe tesszük érjenek az ízek. Férjem
kedvérét csináltam párat a képen látható fehér tányéron hogy még a korong tetejére is nyomtam krémet és dióval
kevés csoki pehellyel megszórtam.
Nagyon finom sütemény kitűnő választás Ünnepekre is.