Hozzávalók
3-4 fő kb
-
6 db közepes nagy burgonya reszelve
-
4 gerezd zúzott fokhagyma
-
1 db nagy fej vöröshagyma
-
1 db nagy tojás
-
1 kis db tejföl
-
4 evőkanál teljes kiőrlésű zabpehely liszt
-
10 dkg kocka bacon
-
10 dkg kocka gomba
-
só
-
bors
-
kevés olaj a sütéshez
-
10 dkg reszelt sajt tetejére
-
ízlés szerint tejföl
Elkészítés
Tálba reszeljük kis lyukún a burgonyát nyersen majd gyorsan hogy ne barnuljon meg azonnal keverjük el tejföllel így
fehér marad a burgonyánk.Hagymát nagyon finomra szeljük és pirítjuk egy kicsit üvegesre a fokhagymával majd
tegyük rá gombát bacont pirítsuk meg jól majd tegyük a burgonyára tegyünk bele mindent a sajt és olaj kivételével
keverjük össze alaposan majd teflonba kevés olajat forróra melegítünk mint mikor palacsintát sütünk annyi olaj elég.
Kanállal halmokat teszünk ellapítjuk és szépen megsütjük kb 3-4 perc majd megfordítjuk és másik oldalát is.Frissen
tejföllel és sajttal tálaljuk. Készíthető sima liszttel is.
Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája
Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: