Zsanette Konyhája Íz világ Gastro-Kochen&Backen Sütés &Főzés

Gombás baconös hagymás Tócsni Zsanette módra

 

Hozzávalók

 

3-4 fő kb

 

  1. 6 db közepes nagy burgonya reszelve                                                   
     
  2. 4 gerezd zúzott fokhagyma
     
  3. 1 db nagy fej vöröshagyma
     
  4. 1 db nagy tojás
     
  5. 1 kis db tejföl
     
  6. 4 evőkanál teljes kiőrlésű zabpehely liszt
     
  7. 10 dkg kocka bacon
     
  8. 10 dkg kocka gomba
     
  9.  
  10. bors
     
  11. kevés olaj a sütéshez
     
  12. 10 dkg reszelt sajt tetejére
     
  13. ízlés szerint tejföl
     

Elkészítés

Tálba reszeljük kis lyukún a burgonyát nyersen majd gyorsan hogy ne barnuljon meg azonnal keverjük el tejföllel így

fehér marad a burgonyánk.Hagymát nagyon finomra szeljük és pirítjuk egy kicsit üvegesre a fokhagymával majd

tegyük rá gombát bacont pirítsuk meg jól majd tegyük a burgonyára tegyünk bele mindent a sajt és olaj kivételével

 

keverjük össze alaposan majd teflonba kevés olajat forróra melegítünk mint mikor palacsintát sütünk annyi olaj elég.

Kanállal halmokat teszünk ellapítjuk és szépen megsütjük kb 3-4 perc majd megfordítjuk és másik oldalát is.Frissen

tejföllel és sajttal tálaljuk. Készíthető sima liszttel is.

 

 

 

 

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!