Hozzávalók
2 adag
-
125 g kuszkusz
-
4-5 dl forrásba lévő tej
-
3 evőkanál cukor vagy eritriol
-
1 cs vaníliás cukor
-
ízlés szerint őrölt fahéj
-
kevés mazsola
-
ízlés szerint Házi barack lekvár
Elkészítés csupán 5-10 perc
Tejet felforraljuk bele tesszük a cukor féléket ,Kuszkuszt edénybe tesszük teszünk bele mazsolát őrölt fahéjat majd rá
öntjük a tejet lefedjük fedővel .Pár perc múlva rá nézünk megkavarjuk szükséges még adunk hozzá forró tejet
.Megpuhult kuszkuszt kihűtjük majd tányérra tesszük megszórjuk fahéjjal meglocsoljuk lekvárral és fogyasszuk .
Reggelire is kitűnő egészséges választás .
Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája
Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: