Ez egy nagyon gyorsan elkészíthető finom sütemény csak arra kell várnunk hogy a puding kihűljön tehát kb 20 perces sütemény 🙂
Hozzávalók
6-8 adag
-
20 dkg baba piskóta
-
2 cs eper ízű puding
-
6 dl tej
-
2 cs vaníliás cukor
-
2 dl tejszín
-
340 g tejföl
-
3-4 evőkanál cukor vagy eritrit
-
50-60 dkg eper friss vagy mirelit
-
csipet só
-
kevés tej a piskóta mártogatáshoz
-
1 cs torta zselé
Elkészítés
20-30 p
Tejbe megfőzzük a pudingot a csomagoláson lévő leírtak alapján de csak a 6 dl tejbe főzzük meg.Piskótát kevés tejbe
egy pillanatra bele mártjuk majd tepsibe sorakoztatjuk egymás mellé.
Tejszínt felverjük össze keverjük a tejföllel majd adunk hozzá egy maroknyi epret össze turmixoljuk a krémmel majd
ezt halmozzuk a piskóta tetejére és elsimítjuk.Tetejére rakjuk a maradék epret és torta zselével leöntjük a
csomagoláson lásd.Majd hűtőbe tesszük pár órára vagy akár egész éjszakára. Mirelit epret használunk a felengedett
létől szűrjük le feltétlen.
Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája
Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: