Zsanette Konyhája Íz világ Gastro-Kochen&Backen Sütés &Főzés

Eperkrém szelet Zsanette módra

 

Ez egy nagyon gyorsan elkészíthető finom sütemény csak arra kell várnunk hogy a puding kihűljön tehát kb 20 perces sütemény 🙂

 

Hozzávalók

6-8 adag
  1. 20 dkg baba piskóta
     
  2. 2 cs eper ízű puding
     
  3. 6 dl tej
     
  4. 2 cs vaníliás cukor
     
  5. 2 dl tejszín
     
  6. 340 g tejföl
     
  7. 3-4 evőkanál cukor vagy eritrit
     
  8. 50-60 dkg eper friss vagy mirelit
     
  9. csipet só
     
  10. kevés tej a piskóta mártogatáshoz
     
  11. 1 cs torta zselé
     

Elkészítés

20-30 p

Tejbe megfőzzük a pudingot a csomagoláson lévő leírtak alapján de csak a 6 dl tejbe főzzük meg.Piskótát kevés tejbe

egy pillanatra bele mártjuk majd tepsibe sorakoztatjuk egymás mellé.

Tejszínt felverjük össze keverjük a tejföllel majd adunk hozzá egy maroknyi epret össze turmixoljuk a krémmel majd

ezt halmozzuk a piskóta tetejére és elsimítjuk.Tetejére rakjuk a maradék epret és torta zselével leöntjük a

csomagoláson lásd.Majd hűtőbe tesszük pár órára vagy akár egész éjszakára. Mirelit epret használunk a felengedett

létől szűrjük le feltétlen.

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!