Tepsibe rakjuk sorba a tejbe mártogatott piskótát majd szórjuk meg mazsolával reszeljük le az almát terítsük rá
szórjuk meg fahéjjal cukorral és kevés darabolt aszalt fügével.
Fent leírtak hozzávalóiból készítsünk sűrű tejbegrízt a cukorfélékkel. Forrásba lévő tejhez adjuk a darát, a
cukorféléket és sűrűre főzzük meg majd hagyjuk kihűlni teljesen.
5 tejszínt felverjük kemény habnak. Kihűlt a dara, keverjük bele a lekvárt ízesítjük még ha szükséges és keverjük
hozzá a habot. Ezt a habos krémet szépen elsimítjuk a piskóta tetején.
Joghurtot tejszínnel összemelegítjük cukorfélékkel oldott zselatinnal majd egy evőkanál mézet és a diót keverjük
bele ezzel szépen a tetejét leöntjük, megszórjuk gyöngyökkel és darált dióval hűtőbe tesszük pár órára.