6-8 adag
30-40 p
Fent leírt hozzávalókból piskótát készítünk ,aki vastagabb tésztát szeretne ,akkor dupla adaggal készítse a piskótát,
mert ez vékony.
Cukrot habosra kavarjuk a sárgájával vízzel, majd hozzá adjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet. Végül a tojásfehérje habját .
170 c előmelegített sütőbe ,tű próbáig sütjük. Majd hagyjuk kihűlni.Pudingot megfőzzük cukor félékkel, 5 dl tejbe majd rámával elkavarjuk .
és hagyjuk kihűlni teljesen. Hozzá adjuk a tejfölt, és végül a tejszínhabbal géppel ki kavarjuk.
Tésztát megkenjük kevés lekvárral de el is hagyható, ízlésünknek megfelelővel . Rá halmozzuk a krémet. Tetejére
rakjuk a kiwi karikákat, majd zselével leöntjük. Csomagoláson lásd és lehűtjük a hűtőbe.