Zsanette Konyhája Íz világ Gastro-Kochen&Backen Sütés &Főzés

Házi sport szelet Tejszínhabbal meg spékelve Zsanette módra

Hozzávalók

5-6 adag                                                                                                                      
 
  1. 50 dkg Darált kekesz
  2. 25 dkg Ráma
  3. 3 dl tej + –
  4. 15 dkg cukor
  5. 2 cs vaníliás cukor
  6. 1 mini pakk rumaroma
  7. csoki máz tetejére
  8. 5 dkg Ráma
  9. 3 evőkanál kakaópor
  10. 15 dkg cukor
  11. 1 cs vaníliás cukor
  12. pici olaj
  13. 3 evőkanál víz
  14. 1/2 mini pakk rum a végén
  15. Díszítésnek 1-2 dl kemény tejszínhab kevés darált dió
  16. Nekünk így sokkal finomabb

    Elkészítés

    15-20 p
    1. Vajat cukorféléket tejjel össze melegítjük felforraljuk majd kekszet tálba tesszük bele tesszük a kakaóport majd

      ráöntjük a felforralt vajas levet és össze keverjük össze dolgozzuk majd papírral kibélelt tepsibe szépen bele

      nyomkodjuk és hidegre tesszük.

      2-3 óra múlva elkészítjük tetejére a csoki mázat össze melegítjük a leírtakkal és szépen ráöntjük elsimítjuk a keksz

      tetején majd hűvösre tesszük.

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!