Zsanette Konyhája Íz világ Gastro-Kochen&Backen Sütés &Főzés

Klasszikus Tiramisu Zsanette módra

 

Gyorsan kellett valamit készítenem ami hamar megvan …

 

Hozzávalók

4 adag

 

  1. 20 dkg baba piskóta
     
  2. 2 dl tej kb – +
     
  3. 1 cs vaníliás puding
     
  4. 1 marok mazsola
     
  5. 1/2 mini pakk rumaroma
     
  6. 3 evőkanál eritrit vagy cukor
     
  7. 5 dl tej
     
  8. 2,5 dl kemény hab
     
  9. 25 *30 tál
     

Elkészítés

25-30 perc

Tejbe megfőzzük a pudingot keverünk bele rumot vaníliás cukrot eritritet vagy cukrot  kihűtjük .Piskótát tejbe mártjuk majd lerakjuk a tál dobozka aljára megszórjuk

mazsolával kihűlt pudingot össze keverjük a tejszínhabbal majd egy réteg krémet teszünk a piskótára utána még egy

réteg piskóta jön és tetejére krém majd megszórjuk fahéjjal mehet a hűtőbe.

  1. Nagyon finom kellemes íze van nálunk mindenki imádta !  🙂  🙂 

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!