Hozzávalók
8-9 adag
-
1 fej közepes káposzta
-
3-4 db vöröshagyma
-
1 tk só (ízlés szerint)
-
1/2 dl ecet (tegyünk bele, nem baj ha erősnek érezzük)
-
2-3 evőkanál cukor
-
ízlés szerint őrölt kömény
-
ízlés szerint pár szem egész kömény
-
0,5 tk szalicil (az üveg tetejére is picit tegyünk)
Elkészítés
1 óra-
Káposztát gyaluljuk le, sózzuk le, hagymát vágjuk félfőre, majd keverjünk levet, öntsük rá, tegyük hűtőbe pár órára,
érjenek az ízek, később megkóstoltuk, majd mehet üvegbe. ☺
-
Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája
Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: