Káposzta saláta Zsanette módra

Hozzávalók

8-9 adag
 
  1. 1 fej közepes káposzta
     
  2. 3-4 db vöröshagyma
     
  3. 1 tk só (ízlés szerint)
     
  4. 1/2 dl ecet (tegyünk bele, nem baj ha erősnek érezzük)
     
  5. 2-3 evőkanál cukor
     
  6. ízlés szerint őrölt kömény
     
  7. ízlés szerint pár szem egész kömény
     
  8. 0,5 tk szalicil (az üveg tetejére is picit tegyünk)

    Elkészítés

    1 óra
    1. Káposztát gyaluljuk le, sózzuk le, hagymát vágjuk félfőre, majd keverjünk levet, öntsük rá, tegyük hűtőbe pár órára,

      érjenek az ízek, később megkóstoltuk, majd mehet üvegbe. ☺

 

Címkék:

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Tovább a blogra »