Nagyon szeretjük a tiramisut saját elkészítés szerint . Mascarponés nagyon nem ….jön be …Másnap igazi mennyei finomság lágy habos krém enyhén rumos fahéjas nagyon finom ! Vendégeim és a Családom imádta ! 🙂
Hozzávalók
6-8 adag
-
30 dkg babapiskóta
-
2 cs vanília puding
-
3 cs vanília cukor
-
cs só
-
4 evőkanál eritrit vagy cukor
-
1 mini pakk rum aroma
-
1 marok mazsola
-
9 dl tej
-
5 dl tejszínhab
-
1 cs habfixáló
-
4 dkg ráma
-
tej a piskóta mártogatáshoz
-
ízlés szerint őrölt fahéj
-
csoki pehely dekoráció és egyéb tetszés szerint mazsola
Elkészítés
30 /minunten
Pudingot megfőzzük tejbe cukorfélékkel majd teszünk bele rámát elkavarjuk kihűtjük.Mazsolát fél kupica rumba
áztatjuk.Piskótát tejbe mártjuk majd le rakjuk egy nagy tányérra
Kemény habot össze keverjük a kihűlt pudinggal majd ezzel rétegezve halmozzuk rá a krémet egy sor tejbe mártott
piskóta egy sor krém közbe kicsi rummal meglocsoljuk megszórjuk fahéjjal.Ugyanígy járunk el még el nem
fogy.Tetejét megszórjuk fahéjjal díszítjük és jó pár órára hűtőbe tesszük érjenek össze az ízek. Másnapra igazán
finom krémes össze érnek az ízek.
Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája
Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: