Zsanette Konyhája Íz világ Gastro-Kochen&Backen Sütés &Főzés

Klasszikus Tiramisu Torta Zsanette módra

Nagyon szeretjük a tiramisut saját elkészítés szerint  . Mascarponés  nagyon nem ….jön be …Másnap igazi mennyei finomság lágy habos krém enyhén rumos fahéjas nagyon finom ! Vendégeim és a Családom imádta ! 🙂

Hozzávalók

6-8 adag                                                                                                                 

 

  1. 30 dkg babapiskóta
     
  2. 2 cs vanília puding
     
  3. 3 cs vanília cukor
     
  4. cs só
     
  5. 4 evőkanál eritrit vagy cukor
     
  6. 1 mini pakk rum aroma
     
  7. 1 marok mazsola
     
  8. 9 dl tej
     
  9. 5 dl tejszínhab
     
  10. 1 cs habfixáló
     
  11. 4 dkg ráma
     
  12. tej a piskóta mártogatáshoz
     
  13. ízlés szerint őrölt fahéj
     
  14. csoki pehely dekoráció és egyéb tetszés szerint mazsola
     

Elkészítés

30 /minunten

Pudingot megfőzzük tejbe cukorfélékkel majd teszünk bele rámát elkavarjuk kihűtjük.Mazsolát fél kupica rumba

áztatjuk.Piskótát tejbe mártjuk majd le rakjuk egy nagy tányérra

Kemény habot össze keverjük a kihűlt pudinggal majd ezzel rétegezve halmozzuk rá a krémet egy sor tejbe mártott

piskóta egy sor krém közbe kicsi rummal meglocsoljuk megszórjuk fahéjjal.Ugyanígy járunk el még el nem

fogy.Tetejét megszórjuk fahéjjal díszítjük és jó pár órára hűtőbe tesszük érjenek össze az ízek. Másnapra igazán

finom krémes össze érnek az ízek.

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!