Zsanette Konyhája Íz világ Gastro-Kochen&Backen Sütés &Főzés

Paradicsomos húsos káposzta Füstölt csülökkel Sertéscombbal

Jó finom Húsos paradicsomos káposztának lehetetlen ellent mondani …. 🙂 🙂 Ti hogy szoktátok készíteni ? Képe alá lehet írni fotókat küldeni . 🙂

Füstölt csülökkel és sertés comból készítettem nagyon finom főleg ha igazi frissen sült meleg kenyérrel kerül az asztalra Zsanette módra❤️❤️👍

Hozzávalók

2 kg fejes káposzta
1 db kisebb füstölt csülök
1,30 dkg sertéscomb
3-4 fej közepes vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
ízlés szerint fűszerpaprika
360 g sűrített paradicsom lehet több is látni kell
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint ételízesítő
ízlés szerint egész kömény
ízlés szerint őrölt kömény
2 db babérlevél
ízlés szerint cukor

Hagymát apróra vágjuk megpirítjuk Zsíron jó disznózsír erre a legjobb de jó étolaj is 🙂 Rátesszük a kockákra vágott húst fehéredésig átforgatjuk nagy lángon, utána rátesszük a kockára vágott csülköt, fűszerpaprikát, felengedjük vízzel vagy csontlé alappal, fűszerezzük ízlés szerint.

Amikor félig megfőtt a pörköltünk, hozzáadjuk a szeletelt vagy gyalult káposztát amit már előzőleg le sóztunk és hagytuk állni. Majd felengedjük megfelelő víz mennyiséggel pótoljuk még fűszerekkel, majd készre főzzük. Besűrítjük paradicsom pürével, be forraljuk és kész. A csülöknek a csontját is nyugodtan főzzük bele.

Zsanette Íz világ Gastro & Konyhája

              Kövess a Facebookon is a finom Receptekért !

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!